Skip to content

Axa Neamului la Constanta

24 May 2011

2 Comments leave one →
 1. ucseer permalink
  28 May 2011 10:04 am

  Deja comiteti o crima luandu-va ca simbol pe Eminescu si sugerand ca a fost legionar. Eminescu este al neamului si al omenirii, nu al unor grupuri, slehte sau rataciti. Cu ce va deosebiti voi de Ceausescu, care, intr-o cuvantare dementa, sustinea ca Mihai Viteazu a luptat pentru dreptate, pentru libertate, pentru…socialism?

  • AXA permalink*
   28 May 2011 10:43 am

   Hristos a Înviat!

   Sunteţi într-o eroare! Noi nu l-am luat pe Eminescu ca simbol. Pentru că dacă Eminescu este simbol, ţara asta nu-şi mai are rostul.
   Noi l-am luat pe Eminescu ca entitate vie, ca trăire vie, ca expresie vie şi ca credinţă vie pur românească creştin-ortodoxă.
   Şi defapt e mult spus “noi l-am luat”. Noi avem onoarea să ne fi luat el.

   Privitor la legionarismul lui Eminescu, iar vă aflaţi într-o eroare. Nimeni nu a afirmat şi nici măcar nu a sugerat ca Eminescu a fost legionar. Poate vroiaţi să spuneţi că s-a afirmat sau s-a sugerat că Eminescu a fost un precursor al Mişcării Legionare.

   Surpriza este că… chiar aşa e! Şi el, şi Avram Iancu, şi Tudor Vladimirescu, şi Horia cât şi Corneliu Zelea Codreanu – pe care Dumnezeu l-a învrednicit cu cununa muceniciei, fiind cinstit de credincioşi ca Sfântul Mucenic Corneliu – au fost CĂPITANI.

   Ştiind lucrul acesta, întărim afirmaţia – că a fost precursor al legionarismului – studiind opera sa, în majoritate gazetărească, de unde aflăm cine a fost Eminescu. Ca să întregim tabloul, ne bazăm pe studiile unor eminescologi renumiţi de unde aflăm că Eminescu nu a fost sărac, ci din contră, nu a fost slab, ci din contră – avea “constituţie herculiană” -, avea ORICÂND intrare la Palat, şi, cel mai important, aflăm că Eminescu nu a suferit niciodată de sifilis, ba mai mult a avut creierul mai mare decât Schiller. Totodată aflăm că el a fost asasinat. Pentru documentare iată link: http://www.livestream.com/axaromania/video?clipId=flv_cece5815-01b6-481a-9d16-494ae2d83d3d&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb.

   Referitor la deosebirea noastră de Ceauşescu… nu rămâne decât să citţi ce afirmăm noi prin paginile acestea de ziar sau de internet.

   Doamne, ajută!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: