Skip to content

MOAŞTELE SFINŢILOR ÎNCHISORILOR AU IZVORÂT MIR la Iaşi

20 March 2011

Citez din articolul Din nou moastele sfintilor inchisorilor au izvorat mir in conferinta de la Iasi:

Frati si surori in Domnul, cu bucurie mare va marturisesc ca am foast martor al minunii de la Iasi din acest an, care a avut loc la sfarsitul conferintei “Minunile Sfintilor inchisorilor”, in timp ce participantii la conferinta se inchinau sfintelor moaste, iar parintele Ioan Sismanian de la manastirea Petru Voda ii miruia. De data aceasta au fost prezente doua raclite cu sfinte moaste, una fiind cea din anii trecuti, iar cealalta de la manastirea Paltin, Petru Voda, ce continea tot sfinte moaste de la Aiud care cu putine zile inainte de Duminica Ortodoxiei izvorasera mir cu un miros foarte puternic.De aceasta data am fost prezent la conferinta si am vazut cum sfintele moaste erau uscate la inceput, iar cand a inceput sa se simta miros puternic in sala, am vazut cum lumea s-a inghesuit in jurul mesei pe care se aflau sfintele moaste, exclamand: Au izvorat mir! Minune! Atunci m-am apropiat si eu de multime si prinvind moastele am vazut clar mirul ce acoperea o portiune din oasele sfinte aflate in ambele raclite. Intreband pe cei prezenti cum a fost momentul cand s-a produs minunea, toti au spus mirul a aparut ca din senin, intr-o clipa. Un alt fapt foarte important este ca mirosul era deosebit de puternic, iar pe multi care miroseau sfintele moaste ii ametea si simteau cum mireasma le patrunde in ochi.

Aproape nimeni nu se astepta ca si in acest an sa aiba loc minunea. Din experientele anteriore, fratele Danion a realizat ca dupa asemenea binecuvantare, vor veni si incercari foarte grele si a cerut celor prezenti rugaciune unul pentru altul ca sa trecem cu bine de ispitele si incercarile, ingaduite de Dumnezeu pentru indreptarea noastra si iertarea pacatelor.

Iata ca din nou sfintenia martirilor din temnitele comuniste se cere recunoscuta si slavita de catre Biserica.

Seara s-a inceiat cu citirea Acatisului Sf. Mc. Valeriu  Gafencu, intarirea celor prigoniti pentru Hritos.

Citiţi va rog si:

Articolul zilei (21.03.2010): MOASTELE Sfintilor inchisorilor AU IZVORAT DIN NOU MIR la manastirea Petru Voda

Marturii ale unora dintre cei ce au vazut MINUNEA IZVORARII DE MIR din moastele Sfintilor Inchisorilor, Iasi, 19.03.2010

VIDEO: IASI TV LIFE – despre minunea izvorarii de mir din moastele SFINTILOR INCHISORILOR

Articol preluat de pe SACCSIV

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: