Skip to content

UCIGAŞUL HAOS…! „STATUL LUI FALCĂ” ŞI AL UNOR… „MADAME”!

5 January 2011

Scris de Adrian BOTEZ

Primarul de la Alba-Iulia a arborat, luni, 22 noiembrie 2010, un tricolor românesc… CU PATRU CULORI! A patra fiind, fireşte – PORTOCALIUL! Şi, tot atât de firesc: prin acest gest, a fost adusă o atingere gravă Constituţiei României (în măsura în care mai există, de fapt şi, mai ales, de drept, această sus-zisă ţară… – şi, deci, în măsura în care mai există o Constituţie a sus-numitei ţări!).

Pe 21 noiembrie 2010, „madam” ELENA UDREA, „Lupeasca” României contemporane, a fost aleasă preşedinte al PD-L – Bucureşti. Ca rampă de lansare (superluminică!) spre Primăria Capitalei, apoi spre prim-ministeriat şi, cum altfel? – spre ameţitoare culmi prezidenţiale, ale României… Ode, osanale, BLASFEMII – nu „la kilogram”, ci…”la vagon”: „Soarele PDL”, „motorul politicii româneşti”, „femeia care dă ora exactă în politica românească”, „Kill Bill-ul politicii”, „inteligentă, frumoasă, tenace, cu anduranţă la mediul general dezgustător al politicii româneşti”. O altă „madam” a (încă) statului român, ROBERTA ANASTASE, ucenica întru lipsă de obraz a „traienei” Elene, a ţinut să bată toate recordurile de blasfemie „osanalică”: a mărturisit pioasă că a venit la şedinţă… „să ia lumină”. (…„Unde eşti tu, Ţepeş, Doamne…/Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!”). Evident că nici Teodor Baconschi n-a dorit să se situeze în alt registru decât cel al extrem-penibilului de libidinoşenie şi de lingău-campion: „Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci EFORTURI MONUMENTALE (s.n.) să nu cazi sub farmecul tău, în calitate de coleg. Eşti inteligentă, eşti frumoasă, eşti tenace, ai anduranţă la mediul general dezgustător al politicii româneşti şi nu te deranjează vecinătatea oamenilor de valoare”.

Iar o altă „madamă”, „ucenică elenistică”, mai de provincie (dar cuvântul „provincial” modificându-şi semantica, de data asta, spre sensul de…mahala!), este dna senator SORINA PLĂCINTĂ – „Coana Chiriţa de Focşani”, dar cu aere de…Elisabeta I a Marii Britanii! La Ştirea zilei (a dnei Gabriela Vrânceanu-Firea), când moderatoarea a spus, în finalul spaţiului de emisie, adresându-se celor cinci invitaţi, de la diverse partide: „Vă mulţumesc!” (evident, pentru participare…), coana Chiriţa „plăcintoasa” (care, toată emisiunea, debitase numai platitudini şi „orbitoare” nerozii…) a aproape strigat, ca înţepată de o viespe: „Şi eu!”, de parcă ceilalţi patru invitaţi erau/fuseseră… surcele de vatră!

A lipsit, în această săptămână încărcată de blasfemii, uneltiri şi…„madame” (ca să fie cvasi-completă „panoplia de madame complotiste”!) doar „madam” MONICA IACOB RIDZI…!

Marţi, 23 noiembrie 2010, din ordin cotrocenist, au fost siliţi să „abdice” secretarul de stat de la M.A.I., Dan Valentin Fătuloiu, dimpreună cu şeful Poliţiei, Petre Tobă şi cu… „Şoricul aurelian”, plîngăcioso-anglicistul de la Piatra Neamţ (comisarul nimănui şi amicul de suflet al…tuturor mafioţilor, de la răposatul Bogdan Mararu încolo!). În locul acestor domni au fost puşi, de către Traianul Igaş („umbră de veghe”a „traianului de Cotroceni”!) – Igaş, deci, finul lui Falcă, „naşul” de la Arad (…dl Băsescu este naşul fetei lui Falcă, iar Igaş e finul lui Falcă, aşa că avem… „full de aşi”!) a „reformat” M.A.I.-ul cu… „Oamenii Măriei Sale”: Ion Dascălu, fost „şef al IPJ Arad, adică acolo unde împărăţeşte Gheorghe Falcă, şeful, pe linie de partid, al ministrului Igaş” (cf. realitatea mea.ro, din 23 noiembrie 2010), respectiv Liviu Popa, la IGPR (este fostul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie…BOGDAPROSTE, S-A ŞI VĂZUT, „PRECUM O STEA/LOGOSTEA”, MUNCA SA, ÎN ACEŞTI ANI! În loc de „şoric”, avem un… „manole”: Dorel Manole… („Şi mereu lucra,/Zidul ridica,/Dar orice lucra,/Noaptea se surpa! /A doua zi iar,/A treia zi iar, A patra zi iar /Lucra în zadar!”).

Read more: UCIGAŞUL HAOS…! „STATUL LUI FALCĂ” ŞI AL UNOR… „MADAME”! | AXA – bilunar de oceanografie ortodoxă http://axa.info.ro/prima-pagina/item/686-ucigasul-haos-%E2%80%9Estatul-lui-falca%E2%80%9D-si-al-unor-%E2%80%9Emadame%E2%80%9D#ixzz1AA6qMjOO

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: