Skip to content

ANALIZA – MESAJUL DE PE GEORGIA GUIDESTONES (PIETRELE ÎNDRUMĂTOARE DIN GEORGIA): MAXIM DE 500 MILIOANE DE LOCUITORI PE PLANETĂ ŞI DOCTRINA NOII ORDINI MONDIALE

20 December 2010

Scris de SACCSIV

Iată traducerea articolului Sinister Sites: The Georgia Guidestones postat pe site-ul http://vigilantcitizen.com/

Ghidul de piatră din Georgia este un monument misterios în care sunt sculptate zece „porunci” pentru o „Nouă Epocă a Raţiunii”. Prima poruncă? Menţinerea populaţiei globale sub 500 de milioane de oameni. Alt lucru sinistru: autorii a ceea ce noi numim astăzi American Stonehedge sunt încă un „mister”… cu excepţia celor în cunoştinţă. Ne vom uita la mai multe caracteristici ale acestui monument, mesajul său chemând la o Nouă Ordine Mondială şi voi explica cum este aceasta opera unei societăţi secrete oculte.

Notă: Unul dintre primele articole pe care le-am scris vreodată pe acest site a fost despre Ghidul de piatră din Georgia, la sfârşitul anului 2008. Am scos articolul în urmă cu un an totuşi, când am dat peste nişte informaţii vitale: explicarea regulilor scrise de însăşi autorii ascunşi, precum şi a altor documente, deci dacă eşti un vechi cititor al acestui site, continuă te rog să citeşti deoarece am rescris întregul articol.

Ghidul de piatră din Georgia este un monument enigmatic din granit situat în regiunea Elbert, Georgia. De asemenea cunoscut sub numele de American Stonehedge, sculptura este de aproape 6 m înălţime şi alcătuit din 6 plăci de granit, cântărind în total aprox. 109 tone (240.000 pounds). Detaliul cel mai uimitor al monumentului însă nu este dimensiunea sa, ci mesajele gravate în el: Zece reguli pentru o „Epocă a Raţiunii”. Aceste reguli ating subiecte care sunt asociate cu „Noua Ordine Mondială”, inclusiv pentru depopulare masivă, un guvern mondial unic, introducerea unui nou tip de spiritualitate, etc. Autorii acestor reguli au cerut să rămână anonimi în totalitate şi, până în prezent, anonimatul lor a fost păstrat în mod corespunzător. Cu toate acestea grupul misterios a lăsat un text care să explice motivele din spatele acestor reguli, un text care nu a mai fost discutat până acum online. Cu aceste noi informaţii, scopurile din spatele acestui ghid de piatră devin foarte clare, lăsând puţin loc pentru ipoteze. Ghidul de piatră descrie o lume „ideală” la fel cu cea imaginată şi de societăţile secrete oculte. Monumentul este prin urmare o dovadă a unei legături existente între societăţile secrete, elita mondială şi presiunea pentru o Nouă Ordine Mondială.

Read more: ANALIZA – MESAJUL DE PE GEORGIA GUIDESTONES (PIETRELE ÎNDRUMĂTOARE DIN GEORGIA): MAXIM DE 500 MILIOANE DE LOCUITORI PE PLAN http://axa.info.ro/prima-pagina/item/677-analiza-%E2%80%93-mesajul-de-pe-georgia-guidestones-pietrele-indrumatoare-din-georgia-maxim-de-500-milioane-de-locuitori-pe-planeta-si-doctrina-noii-ordini-mondiale#ixzz18eQJ9U8K

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: