Skip to content

DIAVOLUL ESTE REVOLUŢIONAR

5 December 2010

Scris de SACCSIV

Aţi auzit desigur din ce în ce mai des vehiculată această idee, dar nereferindu-se la împărăţia Domnului nostru Iisus Hristos instaurată odată cu noua Sa venire …ci la o schimbare de orânduire prin forţe proprii sau mai grav, cu ajutor dat din partea a tot felul de “iluminaţi”, eventual extratereştrii.

De peste 200 de ani omenirea trăieşte o continuă revoluţie, punctată din când în când de revoluţii mai “mici”, etape ale unui sinistru plan. Şi de fiecare dată, pentru o astfel de etapă, se pregătea terenul prin indicarea unor vinovaţi, după care se prezenta “soluţia altenativă” care se punea rapid în practică după o baie de sânge. Şi de fiecare dată acea soluţie nu era cea creştină… Astfel omenirea a fost zguduită de revoluţiile franceză, bolşevică sau nazistă, fiecare din ele figurând a fi “marea rezolvare” şi, de fiecare dată, noua eră se dovedea a fi mai rea decât precedenta.

Acelea n-au fost însă decât etape pregătitorare… actualmente dorindu-se o mega revoluţie, în două moduri: grosier sau subtil, funcţie de publicul căruia i se adresează. Prima variantă, grosieră, este pentru cei spălaţi pe creier, îndoctrinaţi şi bine cimentaţi în material, cea de a doua, pentru cei mai scormonitori, pentru cei greu de satisfăcut prin soluţii simpliste.

Se spune că singurul lucru pe care omenirea l-a învăţat din istorie este acela că n-a învăţat nimic din istorie. De fapt este aplicabilă celei mai mari părţi a populaţiei, nu şi ELITELOR planetare şi aceasta datorită neinformării. SISTEMUL pus la punct de către aceşti PĂPUŞARI îşi repetă însă schemele, iar cele ce vor urma s-au petrecut întocmai acum o sută de ani, dar la scară mai mică. Şi atunci se vorbea (chiar mai mult decât acum) despre cămătari şi iudeo-masonerie ca fiind rele dar şi de faptul că mai rău este creştinismul. Iar prin anarhism şi revoluţii au ajuns la bolşevism şi nazism. Aşa se întâmplă cu masele când sunt neinformate, manipulate şi îşi întorc spatele lui Dumnezeu. Bolşevismul a reprezentat “soluţia” atee la cămătari, nazismul a reprezentat “soluţia” păgână (o soră a new age) la iudeo-masonerie.

Cam aceasta se pregăteşte şi acum, iar dacă nu suntem atenţi vom fi actorii celei mai mari cacealmale din istoria omenirii.

Am scris rândurile de mai sus deoarece tot mai mulţi credincioşi ortodocşi tind să se înregimenteze sub steagul doctrinei enunţată la începutul articolului. Aceasta datorită neştiinţei dar şi a lucrării intruşilor, unelte sinistre ale ELITELOR, căci SISTEMUL era evident că nu putea lăsa biserica în pace. Iar creştinii ce se vor ghida după învăţătura Sfintei Scripturi şi a Sfinţilor Părinţi vor fi prigoniţi chiar de “fraţii” lor.

Ce este mai important: 1) să facem partide numite creştine, să punem mâna pe arme, să “schimbăm” lumea sau 2) să propovăduim Cuvântul, să ne pregătim pentru mucenicie, să ne salvăm sufletele noastre şi a cât mai multora? Eu consider că a doua varianta şi pentru aceasta aduc ca argument biserica primară, cea plină de Sfinţi Mucenici. Treceau în acea vreme la credinţă şi oameni foarte bogaţi, chiar rude de împăraţi, dar n-au finanţat mişcări de rezistenţă armată, ci şi-au împărţit averea săracilor şi au plecat bucuroşi pe drumul muceniciei. De asemenea treceau la credinţă şi militari viteji, care nu se apucau de organizat gherile ci îşi luau aceeaşi cunună a muceniciei.

Cele de mai sus le-am scris în articolul “Doctrina: “Să schimbăm ELITELE planetare şi să facem o lume mai bună“ este o “alternativă” malefică”, din ianuarie 2009, când începuse să se discute despre cipuri, scoţându-se însă chestiunea din contextul general şi căutându-se soluţii „lumeşti”.

Cu toate că mulţi creştini s-au dezmeticit între timp, din nefericire şi mai mulţi doresc „soluţii” lumeşti, de natură, cred ei, să aducă o schimbare în bine… Aceasta deoarece refuză să admită că vremurile apocaliptice bat la uşi. Ba mai rău, consideră că a refuza implicarea în astfel de acţiuni, va conduce la o victorie totală a ELITELOR, ce vor putea astfel să-şi instaureze un GUVERN MONDIAL totalitar, un soi de mega dictatură planetară, unde îşi vor face de cap zeci, sute sau mii de ani… Nimic n-au înţeles din Sfânta Scriptură sau din profeţiile Sfinţilor Părinţi. Unde anume scrie că se va reuşi aşa ceva? Căci dacă s-ar putea instaura în viitor un astfel de imperiu global anti creştin, un Big Brother ce va supraveghea populaţia prin cipuri sau alte drăcovenii implantate în corp, care să mai şi dăinuie o perioadă îndelungată de timp, atunci indubitabil că profeţii ar fi spus despre o astfel de imensă năpastă unică în istoria umanităţii.. Aşa ceva nu se specifică însă în scrieri, pentru că pur şi simplu nu se va petrece. Cu totul altceva scrie însă, anume că vor dori să instaureze un astfel de regim, care însă nu va dăinui. Că va veni antihristul, care va fi învins. Dar nu de oameni cu propriile lor puteri… Se uită elementul cel mai important din Apocalipsa: venirea Domnului nostru Iisus Hristos.

CITEŞTE RESTUL ARTICOLULUI AICI

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: