Skip to content

REVOLUŢIILE NOII ORDINI MONDIALE

11 October 2010

Scris de SACCSIV

Suntem martorii pregătirii ultimei mari revoluţii, cea care vrea să zguduie din temelii lumea pe care o ştim, să răstoarne integral şi iremediabil valorile pe care le recunoaştem, să măture din calea ei structurile şi organizaţiile existente. Mai corect spus, s-a declanşat faza finală a unei revoluţii continue ce a început acum peste 200 de ani şi al cărei efect se doreşte a fi instaurarea NOII ORDINI MONDIALE a unui GUVERN MONDIAL. Iar acest ultim capitol se doreşte a fi cel mai cumplit şi sângeros din întreaga istorie a omenirii.

H. G. Wells, The New World Order (1939) scrie: „Foarte mulţi oameni vor urî NOUA OR­DI­NE MONDIALĂ şi vor muri protestând împotriva ei.” Iar Wells nu a fost doar futurolog şi autor SF de succes, ci şi unul din cei mai vocali promotori ai eugeniei. Ca şi iubita lui, evreica Margaret Sanger; care, începând cu 1923, primeşte fonduri masive din partea familiei Rockefeller în acelaşi scop. Cu alte cuvinte, era un om al SISTEMULUI. Voi încerca în cele ce urmează să explic ce a vrut să spună în acea frază.

Desigur, cu toţii aţi observat o „explozie” de articole şi documentare ce tratează chestiunea GUVERNULUI MONDIAL, a NOII ORDINI MONDIALE, precum şi tot soiul de teme anti-sistem. Cei care le-aţi studiat un pic mai amănunţit, aţi putut constata că doar par a fi la fel, însă în fapt sunt grupate în două mari categorii aparţinătoare unor tabere ce sunt diametral opuse. Ele par la fel pentru cititorii neavizaţi, deoarece temele comune sunt cu mult mai multe decât cele divergente. Asta face şi ca, pe frontul de luptă anti-sistem să pară, a fi aliate.

SISTEMUL a creat mereu „alternative”, teorii şi grupuri de acţiune ce păreau foarte luptătoare împotriva SISTEMULUI, pentru ca cea mai mare parte a celor nemulţumiţi să se bulucească sub stindardul lor. Actualmente însă s-a pus în mişcare cea mai mare cacealma din istoria manipulării maselor, ce va depăşi prin grozăvie tot ce s-a petrecut pe glob în perioada apariţiei, strălucirii şi înfrângerii naţional-socialismului: s-a creat imaginea falsei Noi Ordini Mondiale (pe care o voi denumi în continuare fNOM) şi se încurajează pe faţă (sau subtil) acţiunile de luptă împotriva ei, într-un război ce se va duce sub toate formele, atât cu pixul şi discursul, cât şi pe baricade sau cu arme.

Această manevră este necesară din două motive: să se distragă atenţia mulţimii de la adevăraţii duşmani şi să se canalizeze furia acesteia spre demolarea vechii societăţi şi, odată cu ea, chiar şi a instrumentelor folosite până acum de către ELITE pentru acumularea de capital sau pentru coordonarea etapelor de pre-instaurare a guvernului mondial.

ELITELE – fiind toate practicante ale cultului paladin [cinstirea lui Lucifer-Satana] (fie că înţeleg sau nu motivul real al acţiunilor lor) – fac tot ce le stă în putinţă spre a elimina din mentalul cât mai multor oameni nădejdea în Domnul nostru Iisus Hristos. Astfel li se prezintă strict „alternative” lumeşti: revoluţii şi speranţe de schimbare a fNOM. Mai mult, aceste „alternative” postulează ca sigur faptul că vremurile pe care le trăim nu pot fi sub niciun chip începutul adeveririi proorociilor din Sfânta Scriptură şi ale Sfinţilor Părinţi. Astfel, SISTEMUL doreşte să se asigure de faptul că un număr cât mai mic de oameni se pregătesc pentru singura luptă mântuitoare: mărturisirea şi mucenicia. Astfel, un număr destul de mare de creştini sunt strict adepţii acţiunilor umane împotriva SISTEMULUI, ba mai mult, îi acuză pe adevăraţii creştini de laşitate.

Aşa se face, de exemplu, că înainte de declararea oficială a crizei, a fost promovat agresiv documentarul Zeitgeist, care atacă Federal Reserve Funds [aşa-zisa bancă centrală a S. U. A., care e de fapt o bancă privată], dar şi creştinismul, promovând însă NOUA ORDINE MONDIALĂ (reală), aşa cum a fost ea teoretizată de vârfurile masoneriei şi de cei ce au pus acum 100 de ani temelia new age-ului. Apoi, după declararea oficială a crizei, auzeam politicieni de marcă arătând cu degetul spre băncile cele rele, şi promovând o schimbare de sistem şi o… NOUĂ ORDINE MONDIALĂ. Trebuie înţeles că Federal Reserve le-a fost un instrument necesar şi atât. Vor pune tunurile pe ea şi vor renunţa la ea, pentru a construi ceva cu mult mai măreţ. Desigur, se va evita atingerea adevăratelor ELITE ce au creat-o şi care au beneficiat de pe urma ei.

Pentru a întelege şi mai bine, să definim separat NOUA ORDINE MONDIA­LĂ (reală) şi fNOM şi de ase­me­nea să vedem cum vor proceda.

NOUA ORDINE MONDIALĂ – definiţie

La 1 mai 1776 – sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (în traducere „Scutul Roşu”, care se chema înainte Mayer Amschel Bauer; şi-a schimbat numele în mod special pentru ce avea în plan să facă), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogaţi: Wessely, Moses, Mendelsson şi a unor bancheri: Itzig, Friedlander – evreul Weishaupt fondează în secret societatea „Vechii căutători de lumină din Bavaria”, care va deveni mai cunoscută sub denumirea „Ordinul Iluminaţilor”. Weishaupt a susţinut că numele provenea din vechi scrieri şi însemna „cei care deţin lumina”. Aşadar, Adam Weishaupt a fost primul profet al „Ordinului” – cel care întocmise o doctrină de la care mai târziu s-au inspirat alte societăţi secrete influente: „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Drepţilor” a lui Karl Marx sau „Decembriştii” lui Cernîşevski – şi, din acest punct de vedere, poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravieţuit veacului şi a schimbat lumea în secolul XX, urmărind: 1) desfiinţarea monarhiei şi a oricărei puteri ordonate; 2) desfiinţarea proprietăţii private; 3) desfiinţarea moştenirilor; 4) desfiinţarea patriotismului; 5) desfiinţarea familiei (a căsniciei şi instruirea în comun a copiilor); 6) desfiinţarea creştinismului.

Între 16 iulie şi 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub preşedinţia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a încercat să facă o conciliere între diverse secte francmasonice: Rosicrucieni, Necromanţi, Cabalişti Şi Umanitarişti. La congres, a fost prezent şi Adam Weishaupt, care a reuşit să fuzioneze Ordinul Iluminaţilor cu masonii din lojile engleze şi franceze. Congresul mai este important şi pentru că a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodată, a fost pus la punct în mare secret planul Revoluţiei Franceze, care se va declanşa şapte ani mai târziu. Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden, i-a dezvăluit ulterior unui prieten: „Nu pot să-ţi spun ce s-a hotărât acolo. Pot doar să-ţi spun că este mult mai grav decât îţi închipui tu. Conspiraţia care s-a pus în mişcare la Wilhelmsbaden este atât de perfect organizată, încât nu au scăpare nici monarhia, nici biserica.” Această doctrină este baza aceleia de „stân­ga”. De aceea şi simbolurile: roşul, caracteristic stângismului, ziua de 1 mai, celebrată de întreaga „stângă”, etc.

În fapt, NOUA ORDINE MONDIALĂ reprezintă faza finală a unei revoluţii continue ce a început atunci şi care a cuprins încet-încet toată omenirea. Iar această doctrină va sta la baza GUVERNULUI MONDIAL. O mare revoluţie punctată în cursul istoriei de multe revoluţii mai mici – industrială, burgheză (1848), bolşevică, sexuală, etc. – necesare pentru schimbarea din temelii a vechilor structuri statale, politice, sociale, a tradiţiilor şi a concepţiilor despre lume şi viaţă. Începând cu sfârşitul secolului XVIII, ELITELE ce au iniţiat această acţiune au mers pe două fronturi:

a) economic: bănci, finanţe, industrializare, acumulare de aur şi pietre preţioase, controlul zăcămintelor de cupru sau petrol. Şi:

b) activitatea masoneriei: crearea unei noi clase politice, revoluţii, cultură, ideologii, crearea de „alternative”.

a) Frontul economic

Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), a fost şi fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta şi mai apoi fii săi au creat acest imperiu cu întindere europeană, determinând explozia revoluţiei industriale pe continent; au influenţat dezvoltarea economică pe direcţia deja cunoscută a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor; au modernizat şi stăpânit sistemul bursier, bancar, financiar; au influenţat direct politicul, au finanţat mereu ambele tabere ale unui război, au pus la punct un sistem continental de informaţii rapide, etc. La sfârşitul secolului 19, controlau peste jumătate din întreaga bogăţie a planetei. Desigur, ei au fost vârful unui iceberg, partea vizibilă a unui sistem piramidal în care au fost ajutaţi de prieteni mai puţin vizibili opiniei publice. În SUA, i-au finanţat pe coloşii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (oţel), Harriman (căi ferate), J. P. Morgan şi pe bancherii ce au pus bazele [băncii centrale] Federal Reserve Funds.

Să vedem cine au fost fii săi

Salomon Mayer (1774-1855) – fondator al Rothschild Banking Family of Austria, care a determinat dezvoltarea economică a Austriei.

Nathan Mayer (1777-1836) – fondator al Rothschild Banking Family of England. (Ca o paranteză, s-a căsătorit cu o rudă a lui Karl Marx.) În afară de domeniul financiar-bancar pe care a ajuns să-l stăpânească în insulă, a colaborat direct cu guvernul în politica externă şi de securitate a statului. De asemenea, a dezvoltat un serviciu de informaţii privat şi a finanţat tabăra anti Napoleon. Astfel – folosindu-se de sistemul propriu de informaţii, de influenţă şi de credibilitate – după bătălia de la Waterloo, pierdută de francezi, au adus în Anglia ştirea falsă că ar fi fost de fapt invers, panicând populaţia. Bursa a căzut şi ei au cumpărat pe nimic tot ceea ce i-a interesat şi averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenţa lor în Bank of England era deja determinantă. A mai lucrat cu guvernul prusac şi cu cel spaniol.

Fiul lui Nathan Mayer, Lionel de Rothschild (1808-1879), a finanţat şi a influenţat guvernul britanic în chestiunea Canalului Suez. A investit masiv în Franţa. Fiul său, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director al Bank of England şi a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles în 1892. Au mai dezvoltat afaceri în Africa de Sud.

Calmann (Carl) Mayer (1788-1855) – fondator al Rothschild Banking Family of Naples (Napoli).

James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondator al Rothschild Banking Family of France. A determinat transformarea Franţei într-o putere industrială. La vremea sa, a fost cel mai bogat om al planetei. A fost susţinătorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix şi Heinrich Heine.

(Specificaţie: Când citiţi mai sus că „au făcut afaceri”, gândiţi-le ca pe ceva „mega”, la nivel naţional sau continental. În ţările unde erau prezenţi direct, reprezentau o forţă bancară mult superioară întregii „concurenţe” luate la un loc.)

Familia avea obiceiul să se căsătorească între membrii săi. În cazul în care 2-3 generaţii făceau aceasta consecutiv pe o line a arborelui genealogic, rezultau sinucigaşi şi nebuni.

Cei mai sus numiţi au fost prieteni cu conducătorii politici din ţările respective.

După dramaticul al doilea război mondial, familia a intrat într-un OBLIGATORIU şi NECESAR con de umbră, lăsând unui grup prieten o bună parte a domeniului de activitate. Asta nu înseamnă că au devenit minusculi. Actualmente, banca Rothschild este una din cele mai mari bănci de investiţii din lume.

b) Activitatea masoneriei

Cu toate că s-au folosit intens de formidabila structură piramidală în plan economic, principala sarcină a rămas totuşi crearea unei noi clase politice, prin revoluţii, cultură şi ideologii „alternative”. Totul trebuia să apară însă ca fiind rodul unui proces firesc evolutiv al omenirii, de aceea au încurajat de exemplu teoria evoluţionistă.

Uneori activităţile a) şi b) mergeau pe faţă mână de mână, alteori efectele activităţilor din b) păreau diametral opuse, fiind în fapt vorba de acele „alternative”. Dar mereu exista un duşman comun: creştinismul. Nu permite spaţiul să dezvolt aici o analiză detaliată a acestei întregi mişcări, însă cine citeşte cea mai mare parte a articolelor blogului http://saccsiv.wordpress.com/ va înţelege. Veţi descoperi astfel că, la capitolul finanţare sau fondare a tuturor acestor acţiuni sau instituţii, regăsim aceleaşi nume de familii dominante.

Pe scurt, ELITELE au creat Federal Reserve Funds, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, Comisia Trilaterală şi au generat războaiele mondiale pentru a veni apoi cu soluţiile salvatoare: Liga Naţiunilor şi ONU, ca etape ale viitorului GUVERN MONDIAL; au creat instrumentele financiare necesare în aceste etape: BANCA MONDIALĂ, FMI; au creat crizele economice, au format UE.

Asta, pe de o parte. Pe de altă parte, au susţinut, iniţiat şi finanţat revoluţiile de la 1848, pe a lui Simon Bolivar, pe aceea condusă de Garibaldi, pe cea bolşevică, nazistă, sexuală (inclusiv promovarea homosexualităţii); au promovat avorturile şi eugenia. Ideologic, au apărut socialismul şi comunismul, ce uneori au figurat a fi „alternative” la capitalism. Maselor li se arăta cu degetul sistemul financiar-economic corupt şi li se oferea soluţia unei societăţi ştiinţifice egalitariste anti-teiste. În fapt însă, la vârf, ELITELE le conduc pe amândouă.

La sfârşitul secolului 19 şi începutul secolului 20, ia avânt Theosophical Society, organizaţia Thule Society şi începuturile a ceea ce mai târziu avea să fie cunoscut ca „New Age”, iniţiate de personaje cu o puternică influenţă asupra societăţii contemporane precum: Madame Blavatsky, Alice Bailey, Aleister Crowley. Voi prezenta câteva detalii despre aceste ultime personaje, ce toate au vorbit despre GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

H. P. Blavatsky (1831 – 1891)

A avut legături apropiate cu ritul scoţian masonic (Albert Pike). (Jackson Spielvogel şi David Redles, de la Simon Wiesenthal Center, au fost nevoiţi să accepte că lucrările maleficei femei l-au influenţat decisiv pe Adolf Hitler.) Născută în imperiul rus, Madame Blavatsky emigrează în 1873 la New York şi începe o „carieră” în spiritism (mai mult agită teorii decât face demonstraţii de extracorporalitate, levitaţie, telepatie şi altele din zona paranormalului). În 1875, fondează Theosophical Society.  Ulterior, începe să viziteze India. În 1886, se stabileşte în Germania, unde scrie o mare parte din Secret Doctrine, o lucrare plină de teorii rasiste, ce spunea că i-a fost inspirată de maeştrii non-umani din zona Tibetului (acei aşa numiţi „şefi secreţi”).

Aceasta scria în „The Secret Doctrine”, vol. 1, pag 319 – 320: „În realitate, „Lucifer” sau „Luciferus” este numele unei entităţi angelice ce stăpâneşte absolut peste lumina adevărului şi peste lumina zilei. (…) Lucifer este lumina divină şi terestră, «spirit sfânt» şi «satan» în acelaşi timp.” (Doamne, iartă-mă că am citat asemenea blasfemii!)

Alice Bailey şi Rudolf Steiner

Din Theosophical Society, pornesc două ramuri ale unei malefice unităţi în diversitate: New Age (Alice Bailey) şi Thule Society.

Thule Society (Rudolf Steiner, Rudolf Sebottendorff (mason), Philipp Stauff, Anton Drexler, Rudolf Hess) din Germania a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei (Partidul Naţional Socialist) al lui Hitler.

Alice Bailey (1880–1949) a fost iniţiatoarea amplei mişcări New Age, continuatoare a Theosophical Society, ale cărei baze au fost puse de către Madame Blavatsky. (Soţul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason de grad 32.) Între 1919 şi 1949, Alice Bailey a scris multe lucrări dictate de către „maeştri ai înţelepciunii” non-umani din zona Tibetului. Mărturisea că Lucifer este un zeu al înţelepciunii, socotit pe nedrept înger căzut de către creştinism.

În 1940, Alice Bailey a prevăzut victoria aliaţilor (într-o perioadă în care multe state încă nu intraseră în război, iar tabăra acestora încă nu se formase oficial) şi stabilirea de către aceştia, după marea conflagraţie, a unei NOI ORDINI MONDIALE, ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizaţie. Să ne amintim că la 14 august 1941, într-un moment în care SUA încă nu intrase în război, a fost schiţată Carta Atlanticului, adevărata fundaţie pentru majoritatea tratatelor şi organizaţiilor internaţionale (inclusiv Naţiunile Unite şi cele financiare) de după cel de-al doilea război mondial, cu ocazia Conferinţei Atlanticului (nume de cod Riviera), la care au participat preşedintele SUA Franklin D. Roosevelt şi premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni), însoţiţi de consilierii lor apropiaţi. Interesant este că, în cadrul acestei conferinţe, se specifică necesitatea unei „noi ordini mondiale”.

Alice Bailey este întemeietoarea trustului Lucifer Publishing Company, redenumit mai apoi Lucis Trust. Lucis Trust este o organization non-guvernamentală în cadrul Naţiunilor Unite!!! La indicaţia Lucis Trust-ului, în clădirea ONU se află o cameră de rugăciune cu însemnele acesteia, unde „greii” se adună înaintea fiecărei şedinţe generale. Un „şef secret” non-uman i-a dat în 1937 lui Bailey „Marea Invocaţie”. Aceasta a fost folosită inclusiv după evenimentele din 11.09.2001 de către Findhorn Foundation (pe care o invocă de la înfiinţarea ei). Este o invocaţie folosită şi de mişcarea new-age UFO. Findhorn Foundation a fost fondată în 1972. În 1997, devine membru al Conference of Non-Governmental Organizations în Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) şi membru fondator al mai multor grupuri active în UN Headquarters. Între care amintim The Spiritual Caucus, în al cărei site oficial găsiţi fotografia camerei de meditaţie a ONU, camera de rugăciune de care aminteam mai sus şi căreia îi face propagandă.

Cuvinte de laudă pentru această cameră-templu a adus şi misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Naţiunilor Unite. Individul avea planuri măreţe cu ONU, dar a murit într-un accident neelucidat nici până în zilele noastre.

Alt „greu” al Naţiunilor Unite, mare iubitor de draci, este Robert Muller (1923), asistent al Secretarului General de peste 40 de ani, poreclit „filosoful” Naţiunilor Unite, pentru liniile directoare pe care le trasează. E plin de idei despre guvernarea mondială. Recunoaşte că este influenţat de Alice Bailey, pe care o admiră pentru că a fost contactată de „maeştri ai înţelepciunii”… (Analiştii fenomenului sunt de acord că lucrările lui Bailey şi Rudolf Steiner şi teosofia în general au influenţat crearea „religiilor” UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.)

În lucrarea sa „The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

„NOUA ORDINE MONDIALĂ va recunoaşte că producţia lumii, resursele naturale ale planetei şi bogăţiile sale nu aparţin niciunei naţiuni, ci vor fi împărtăşite tuturor. Nu vor mai exista naţiuni la categoria «a avea», iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil şi corect, se va organiza distribuţia grâului, petrolului şi mineralelor în funcţie de nevoile fiecărei naţiuni şi popor. Toate acestea vor fi stabilite în raport cu întregul planetar.”

„NOUA ORDINE MONDIALĂ se va baza pe recunoaşterea faptului că toţi oamenii sunt egali la origine, doar că se află la diferite stadii ale dezvoltării evolutive. Integritatea personală, inteligenţa, viziunea şi experienţa, la care se va adăuga şi bunăvoinţa, vor indica viitorii conducători.”

„NOUA ORDINE MONDIALĂ va fi fondată pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi «toţi pentru unul şi unul pentru toţi»”.

„În perioada de pregătire a NOII ORDINI MONDIALE, se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi opţională. Niciunei naţiuni nu-i va fi permis să producă echipamente în scopuri distructive sau să violeze integritatea altei naţiuni.”

„NOUA ORDINE MONDIALĂ trebuie să fie destinată pentru o lume care a trecut printr-o criză distrugătoare. NOUA ORDINE MONDIALĂ trebuie să pună bazele pentru o viitoare lume, posibilă doar după o perioadă de timp de recuperare şi reconstrucţie.”

Edward Alexander Crowley

Crowley (1875–1947) a fost maestru mason şi bisexual. În 1947, înainte de a muri, a lăsat o schiţă a înfăţişării unui „şef secret”, una din acele creaturi non-umane din zona Tibetului ce au influenţat şi au dictat lucrări theosofice precum cele ale madamei Blavatsky şi Alicei Bailey (toţi trei fiind întemeietori ai New Age-ului) sau Benjamin Creme (cel ce spunea în 1959 că aceştia i-au transmis că după aproximativ 20 de ani va apare pe pământ „maestrul maeştrilor”, iar în 1982 declara: „Cristul este printre noi!”) În acea schiţă, bipedul arată aidoma extratereştrilor din „cultura UFO”.

Ca şi ceilalţi, Crowley şi-a numit clar stăpânul: Lucifer. A influenţat organizaţiile oculte Golden Dawn şi Ordo Templi Orientis. Cea mai cunoscută lucrare a sa este The Book of the Law, al cărei text central este noua filosofie a vieţii denumită „Thelema”, a cărei lozincă „Do what thou wilt!” („Faceţi ce doriţi!”, în engleza veche) a influenţat decisiv mentalul colectiv al generaţiei tinere începând cu anii ‚60. Această filosofie a primit-o în Egipt, în timpul unei experienţe mistice din 1904, ocazie cu care zeul (dracul) Horus l-a informat că a început o nouă epocă magică, al cărei profet va fi Crowley. Tot atunci, Horus (autonumit „zeul văzduhului”, „Stăpânul Noii Ere”, „Bestia” şi „Prinţul-preot”) i-a dictat şi textul cărţii. Crowley a practicat ritualuri magice sexuale cu femei şi bărbaţi. A avut strânse legături cu Iluminaţii.

Pentru foarte mult timp, a mai fost şi agent al serviciilor secrete britanice, având la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propagandă aberantă. A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu „informaţia” că luxosul şi gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantităţi uriaşe de materiale de război şi că încearcă să păcălească blocada submarinelor nemţeşti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca mărime după Titanic) şi a reprezentat motivul intrării SUA în război. În acelaşi timp, îşi promova articole în ziarele nemţeşti The Fatherland şi The International.

A folosit un spectru larg de stupefiante în cadrul experienţelor sale magice.Vedetele rock, inclusiv mişcarea hippie îl considera un soi de zeu-patron al lor.

Pentru cititorii atei, care nu cred în existenţa diavolului, trebuie înţeles că personajele de mai sus (precum şi vârfurile masoneriei sau ale cămătăriei planetare) sunt de altă părere şi încă mai mult, sunt practicanţi ai cultului paladin (închinarea la Lucifer). Acest aspect este foarte important în întreaga ecuaţie, deoarece tot ei încurajează ateismul cu un singur scop: pentru a avea la dispoziţie o masă de manevră cât mai mare.

În toată această lucrare generală, dominarea componentei economice (bănci, finanţe, industrializare, acumulare de aur şi pietre preţioase, controlul zăcămintelor de cupru sau petrol) nu este un scop în sine, ci o unealtă. ELITELE conducătoare din vârful piramidei nu acumulează strict dintr-o lăcomie fără sfârşit, ci pentru a controla. De fapt, deja au ajuns să aibă atât de mult, încât au hotărât declanşarea ultimei etape, un cumul de crize (recesiune, foamete, mari mişcări stradale, război cumplit) pentru ca mai apoi să prezinte soluţia: instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STÂNGA. De aceea s-a pus în mişcare în întreaga lume, în mare forţă, monstrul roşu, cel ce se consideră a fi primit o rană de moarte după căderea blocului comunist. De aceea tuturor politicienilor de stânga li s-a ordonat să urle pentru necesitatea schimbării. Pe diferite tonalităţi, de la Obama şi până la anarhişti.

falsa Nouă Ordine Mondială – definiţie

Actualmente, este reprezentată de întreaga categorie de unelte ce le-au fost necesare de-a lungul timpului pentru acumularea de capital şi realizarea etapelor intermediare edificării GUVERNULUI MONDIAL: instituţii financiar-bancare, organizaţii internaţionale considerate a fi în slujba grupurilor de interese avide de bani şi putere, organisme de tip Bilderberg, masoneria, etc. Toate acestea sunt prezentate a fi conduse de indivizi ce urmăresc strict o acumulare masivă de capital şi care au o avidă dorinţă de a conduce întreaga planetă.

Care este diferenţa dintre NOM şi fNOM?

fNOM este prezentată a dori un imperiu mondial al răului, condus de bancheri şi corporaţii, uneori acceptându-se că au interese în această stăpânire şi evreii şi/sau masoneria. Dorinţele acestora sunt însă prezentate a fi strict de natură materială. NOM însă foloseşte acumularea de capital şi resurse strict ca mijloc, iar nu ca scop. NOM acţionează (precum am arătat mai sus) la punerea în practică a programului Iluminaţilor, pentru schimbarea din temelii a societăţii, pentru răsturnarea valorilor, pentru îndobitocirea maselor, pentru promovarea avorturilor, sexualităţii, homosexualităţii, într-un cuvânt acţionează împotriva celor descrise în Sfânta Scriptură a fi bune şi promovează tot ce este descris a fi rău. NOM este prin definiţie anti-creştină. Dar aceste diferenţe sunt aproape imposibil de înţeles pentru ne-creştini şi foarte greu de înţeles pentru creştinii ce nu realizează că vremurile apocaliptice bat la uşi.

Cum vor proceda?

Să ne reamintim câteva citate.

„NOUA ORDINE MONDIALĂ trebuie să fie destinată pentru o lume care a trecut printr-o criză distrugătoare. NOUA ORDINE MONDIALĂ trebuie să pună bazele pentru o viitoare lume, posibilă doar după o perioadă de timp de recuperare şi reconstrucţie” (Alice Bailey).

Henry Kissinger, la conferinţa Bilderberg Group din Evian, Franţa, 1991: „Azi, America ar fi scandalizată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va mulţumi! Asta este cu atât mai evident dacă li s-ar spune că există o ameninţare externă [un atac terorist sau o invazie extraterestră], fie ea reală sau doar declarată, care ar ameninţa existenţa Americii. În acest fel, toate popoarele lumii ne vor ruga să îi scăpăm de această nenorocire. Toată lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunăvoie în favoarea garantării bunăstării şi a siguranţei de către Guvernul Mondial.”

David Rockefeller zicea aşa (la 5 iunie 1991), cu privire la prestaţia presei faţă de deciziile Grupului Bilderberg: „Suntem recunoscători conducerilor publicaţiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine şi altor mari publicaţii ai căror directori au participat la întâlnirile noastre şi au respectat promisiunea lor de discreţie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi să dezvoltăm planul nostru global dacă am fi devenit subiecţi ai luminilor presei în toţi aceşti ani, dar lumea este mult mai sofisticată şi mai pregătită acum să înainteze spre o guvernare globală…”

David Rockefeller: „Tot ce avem nevoie este o criză majoră, iar naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.”

Guvernatorul Nelson Aldrich Rockefeller (New York), într-un articol intitulat „O chemare la construirea unei noi ordini mondiale” (New York Times, februarie 1962): „Naţiunile Unite nu au fost şi nu sunt capabile să aducă o nouă ordine mondială, cerută de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA să preia conducerea tuturor popoarelor şi să pună în practică conceptele şi aspiraţiile de suveranitate naţională printr-o viziune federală.”

George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elveţia, 27 ianuarie 1995: „Lumea are nevoie de o nouă ordine mondială şi vă avertizez că urmează o perioadă de puternică dezordine în întreaga lume.”

George Soros, despre actuala criză: „Aş putea declara în mod oficial că aceasta este o criză care se diferenţiază în mod categoric de celelalte, este cea mai mare criză cu care ne-am confruntat până acum şi cu siguranţă va avea repercusiuni de lungă durată. Este finalul unei ere şi se vor întâmpla multe transformări. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă”.

James Paul Warburg, declaraţie în faţa Senatului SUA pe 7 februarie 1950: „Vom avea un Guvern Mondial, fie că ne place, fie că nu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”

Deci au nevoie de o megacriză… Iar aceasta a început deja, odată cu cea financiară. Dar, după cum am mai spus, este de fapt vorba despre un cumul de crize ce va mai include: foamete, pandemii, schimbări climatice, ample mişcări de stradă, război. Pentru că aşa poţi controla masele, pentru că doar astfel le poţi prezenta apoi „soluţia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

Aşa au procedat în cazul tuturor etapelor majore de până acum: revoluţia franceză, cea bolşevică, războaiele mondiale. Aceste crize erau atât de mari, încât lumea terifiată acceptă „soluţiile” prezentate, în fapt paşi în edificarea GUVERNULUI MONDIAL.

Preşedintele Woodrow Wilson, chiar dacă ascultător, a spus totuşi ceva remarcabil (când s-a trezit şi a regretat rolul de marionetă în mâna unor ELITE prea ticăloase):

„Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comerţului şi producţiei, se tem de ceva. Ei ştiu că undeva există o putere atât de organizată, atât de subtilă, atât de atentă, atât de completă, de perseverentă încât nu au curajul să o vorbească de rău sau să o condamne, decât în şoaptă”.

PĂPUŞARII au creat crize şi războaie şi au finanţat mereu ambele tabere. Se spune că iluminaţii doreau trei războaie mondiale pentru aşezarea lucrurilor pe făgaşul dorit de ei. Albert Pike a şi confirmat-o.

Primul război [mondial] a fost declanşat pentru destrămarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forţe, pentru capitalizarea PĂPUŞARILOR, pentru pregătirea celui de-al doilea şi pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL, anume Liga naţiunilor (1919).

Al doilea război [mondial] a pornit în jurul chestiunii evreieşti, ELITELE folosind, după terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorită căruia nu poţi zice ceva împotriva lor, căci se declanşează automat reacţii de combatere a „anti-semitismului”. Să ne amintim de dr. Nahum Goldman, (1894-1982), preşedinte al World Zionist Organization, ce avertiza în 1958 la World Jewish Conference în Geneva: „Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer ar putea constiutui un nou pericol pentru supravieţuirea evreiască. Dispariţia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activităţii noastre”. Apoi, [al doilea război mondial] a dus şi la formarea ONU (1945) şi a tuturor organismelor financiare mondiale din ce în ce mai centralizate: Banca Mondială (1945), FMI (1944), Uniunea Europeană şi Consiliul Mondial Al Bisericilor.

Uneori, crizele erau mai mici, în funcţie şi de ceea ce se urmărea; însă pentru ca efectul să fie maxim, aveau grijă să „avertizeze”. În 1907, de exemplu, Jacob Schiff declara într-un discurs la New York că, fără o bancă centrală care să aibă un control adecvat, ţara va aluneca înspre una dintre cele mai severe crize din istorie.

Apoi – după criza artificială din 1907, „rezolvată” de J. P. Morgan – în 1908 Congresul îl însărcinează pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor şi cu căutarea soluţiilor pentru prevenirea crizelor. Acesta, după o vizită la „greii” europeni din finanţe-bănci (Rothschild şi prietenii),  se întâlneşte (în noiembrie 1910, la Jekyll Island Club) cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan), în cel mai mare secret posibil, şi pun bazele Federal Reserve Funds, în conformitate cu înţelegerea prealabilă dintre Aldrich, Warburg, J. P. Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar, deoarece opinia publică nu ar fi acceptat o „bancă naţională” creată de bănci private. De abia în 1913 este recunoscută oficial de către Woodrow Wilson, influenţat fiind de Bernard Baruch.

Odată cu anarhismul şi revoluţiile bolşevică şi naţional-socialistă, apar principalele „alternative” la SISTEM. Ele păreau a lupta împotriva capitalismului, al sistemului financiar-bancar, însă toate au fost finanţate de către ELITE. Toate acestea au avut ca element comun anti-creştinismul, promovând ateismul sau păgânismul. Toate promovau o lume nouă, populată de oameni noi şi egali între ei. N-au fost însă decât sinistre laboratoare şi etape în edificarea viitorului GUVERN MONDIAL.

Momentul de a se pune ultimele cărămizi a sosit însă. Cumulul de crize va scoate lumea în stradă, iar furia ei va fi direcţionată, ca şi în trecut, împotriva pieţei libere, a sistemului politic cunoscut ca democrat, a sistemului financiar bancar, a corporaţiilor, a oricui este bogat. Trebuie menţionat aici că ELITELE nu figurează în ochii maselor a fi printre bogaţi, ci doar unii din locotenenţii lor. După al doilea război mondial, ELITELE nu sunt în topurile 300 şi nu auzi de ele în presă la rubrica „ce au mai cheltuit VIP-urile”. Ele şi-au creat la vârful piramidei o cooperativă a lor, unde au îngrămădit întreaga avere acumulată şi lucrează în linişte. Pentru a da de ele, este necesar un studiu îndelungat al istoricului băncilor şi corporaţiilor, iar masele n-au timp de aşa ceva.

Însă cele de mai sus nu vor fi suficiente, căci nu vor genera o schimbare totală. Şi aceasta deoarece există destul de mulţi oameni care nu se vor lăsa păcăliţi atât de uşor – care au mai auzit câte ceva despre Federal Reserve, Bilderberg sau masonerie, de exemplu – şi care vor reprezenta astfel un pericol pentru revoluţia ce a început, căci vor avertiza pe cât mai mulţi spunându-le: Ce schimbare este asta, dacă organismele ce au condus lumea veche rămân intacte? Iar în acel moment se va vedea importanţa fNOM, căci se vor buluci împotriva ei şi mulţi se vor lăsa astfel păcăliţi.

Însă nici chiar cele de mai sus nu sunt suficiente. Pentru ca mişcarea maselor să fie cât mai amplă, tămbălăul cât mai mare şi rezultatul cât mai „glorios”, trebuie să existe cineva care să apere ceea ce revoluţia atacă. Doar din această luptă ce va părea câştigată de popor, va putea rezulta adevărata NOUĂ ORDINE MONDIALĂ. Şi ce poate declanşa o tulburare mai mare decât ca pe fondul nemulţumirilor să se instaureze legea marţială? Şi astfel înţelegem toate semnalele care arată că SUA se pregăteşte intens pentru aceasta şi ce înţeles are agitaţia foarte mare de la DHS, FEMA, Pentagon, Garda Naţională, serviciile secrete. Nu intru în detalii aici, căci internetul este plin de asemenea avertismente, texte şi materiale filmate. Pentru declanşarea ei, se va folosi un cumul de probleme: sociale, pandemie, terorismul, schimbarea climei, etc. Este foarte posibil să se folosească de legea numită „National Security and Homeland Security Presidential Directive”. Care, dacă va intra în vigoare alături de măsuri pentru reconsiderarea noţiunii de Stat, va crea din SUA un colos asemănător Germaniei naziste, dar fără componenta anti-semită. Textul „The National Security and Homeland Security Presidential Directive” apare pe site-ul Casei Albe la 9 mai 2007 (şi îl găsiţi la nota 2 a articolului „Teribila armă în mâna stapânilor preşedintelui Barack Hussein Obama”, din 20 ianuarie 2009), fără un anunţ prealabil sau o conferinţă de presă. Desigur, nu reprezintă produsul gândirii lui Bush, ci al celor ce-l coordonează şi care au pregătit terenul pentru perioada optimă (în care preşedinte va fi evident o altă marionetă a lor).

Această directivă prezidenţială pentru securitatea naţiunii şi a patriei prevede ca, în caz de urgenţă decretată de către preşedinte, să fie înlocuită formula normală de guvernare a ţării cu un amalgam condus de preşedinte. Potrivit acesteia, preşedintele are puterea de a declara o urgenţă catastrofală, dar nu se specifică cine are puterea de a declara că această urgenţă a încetat. Nu este clar cum va putea funcţiona aceasta, din moment ce intră oarecum în contradicţie cu mai vechea „National Emergencies Act” din 1976. De asemenea, are anexe secrete pe care nici măcar Peter DeFazio, membru al Homeland Security Committee nu le-a putut afla, cu toate că a cerut de două ori oficial acest lucru.

Dar cine va figura în ochii opiniei publice că este în spatele acestei acţiuni? Desigur, fNOM… Mentalul opiniei publice a fost deja pregătit din timp pentru a înghiţi cele de mai sus.

Read more: REVOLUŢIILE NOII ORDINI MONDIALE http://axa.info.ro/arhiva/anul-iii/axa-32/item/371-revolutiile-noii-ordini-mondiale#ixzz1239MC1P7

Advertisements
2 Comments leave one →
 1. GAFTON ION permalink
  8 December 2010 8:30 pm

  Pentru Rdactia AXA va trimit adresa unei BAZE DE DATE alcatuita din articole,carti si filme pe temele dezvoltate in revista AXA,aceasta baza este IMENSA si incepe din ianuarie 2004 pina in decembrie 2010.Aceasta adresa este: http://www.bibliotecapleyades.net/esp_novedades.htm
  cu stima si consideratie si DUMNEZEU sa va calauzeasca pasii spre bine.

  • AXA permalink*
   9 December 2010 10:33 am

   Vă mulţumim. Doamne ajută!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: