Skip to content

ReCViem pentru un Preşedinte

11 October 2010

Scris de Adrian BOTEZ

Ziarele anunţă:

1- „Avionul la bordul căruia se află preşedintele polonez Lech Kaczynski s-a prăbuşit, sâmbătă, la aterizarea pe aeroportul din Smolensk, în Rusia, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului polonez de Externe.

Kaczynski mergea în vizită la Smolensk pentru a marca împlinirea a 70 de ani de la masacrul de la Katyn, unde trupele sovietice au ucis mii de polonezi” – cf. Money.ro, 17 aprilie 2010.

2- „L’avion dans lequel se trouvait le président polonais Lech Kaczynski s’est écrasé samedi à l’approche de l’aéroport de Smolensk, dans l’ouest de la Russie. Le corps du chef d’Etat, âgé de 60 ans, a été retrouvé samedi en milieu de journée. „96 personnes dont 88 membres de la délégation polonaise se trouvaient à bord de l’avion Tupolev-154”, a indiqué un porte-parole du ministère cité par les agences russes. Il n’y a aucun survivant.

Selon une liste des passagers de l’avion rendue publique samedi à la mi-journée, les principaux chefs de l’armée polonaise ont péri avec le président Lech Kaczynski. Le porte-parole du ministère polonais des Affaires étrangères, Piotr Paszkowski, qui s’est exprimé peu après l’annonce du drame, a précisé qu’à bord de l’appareil se trouvaient „le chef de l’état-major, et le vice-ministre des Af Slavomir Skrzypek, et le président du comité olympique polonais, Piotr Nurowski, ont faires étrangères Andrzej Kremer”. Le gouverneur de la Banque centrale de Pologne, également péri dans l’accident d’avion.” – cf. lepoint.fr, 18 aprilie 2010. Etc. etc. „Numai 64 dintre pasageri au fost identificaţi”, anunţă ştirile ProTv.

Iar tu, cititor cuminte şi disciplinat încolonat, trebuie să şi crezi vestea…Te înnegurezi, de complezenţă, un pic (eventual reţinând tentativa de manipulare, cu „sovieticii” – TOTDEAUNA EI! – …că n-or mai fi fiind şi alţi criminali pe Terra, de cei care, în 1999, când bombardau biata Serbie Ortodoxă, de Paşte, scriau, la modul satanist-rânjitor, pe bombele lansate asupra femeilor, bătrânilor, care-şi plimbau copiii şi nepoţii, pe podurile de peste Drina, în speranţa, rămasă deşartă, că americanii nu vor spulbera COPII: „Paşte fericit!”…), apoi îţi vezi de căţel şi de… „criză”.

…Dar, dacă n-ai avea nici căţel şi nici mintea blocată de alarmele false ale „crizei” („mânuite” de Marea Finanţă Mondială, cu o îndemânare, pe cât de măiastră, pe atât de sfidătoare şi criminală…), poate că te-ar năpădi gânduri multe…

În primul rând, cum e posibil ca, la o cădere a unui avion nu în Munţii Himalaia, ci într-o pădure (deci, căderea fiind încetinită de copaci – coroanele lor fiind situate la cel mult 30 de metri de la pământ!), să moară CHIAR TOŢI, TOŢI cei 96 de pasageri?! Cum aşa?! Nici măcar UN SINGUR pasager viu, mă rog, „cu răni groaznice, cu arsuri înfiorătoare”… DAR VIU, ÎNCĂ, la sosirea pompierilor?!

…À propos de arsuri: presa vizuală a anunţat că aviatorul polonez „a rejectat tot combustibilul, cu câteva zeci de secunde înainte de prăbuşire”… Atunci, de unde şi din ce s-a produs… „incendiul”?!

…Şi, să nu uităm, în avion erau cel puţin 21 de personalităţi poloneze de importanţă maximă, pentru destinul statului polonez… Oare cine a lucrat asupra psihicului celor 21, să plece TOŢI, DEODATĂ, CU ACELAŞI AVION?! Ne amintim că, atunci când s-au dus să semneze Tratatul cu Ucraina (trădător de interese naţionale româneşti), preşedintele Republicii România (Emil Constantinescu) şi Ministrul de Externe al Republicii România (Adrian Severin) au plecat, spre Kiev, separat, în două avioane diferite… „podoabele-noastre-podoabe”…!

…Totdeauna, în justiţie, în cazul unei crime, se pune întrebarea: „Cui prodest?” Cui îi foloseşte, cine trage mai multe foloase, în urma dispariţiei, din lumea celor vizibile, a cuiva?! În cazul a 96 de oameni morţi, dintre care 21 sunt „căpetenii politice, militare, religioase”… elitele neamului polonez… – cu atât mai cu tâlc devine întrebarea din manualele juridice!

David Duke (fost senator şi guvernator de Louisiana, candidat la preşedinţia SUA etc.) ne aminteşte despre spusele unui mare mason şi, pe potrivă, criminal de război (nerecunoscut…), preşedintele SUA, din timpul celui de-al doilea război mondial, Franklin Delano Roosevelt: „«În politică, nimic nu se întâmplă accidental. Dacă se întâmplă, puteţi paria că a fost planificat să aibă loc în acest fel…»” continuând: „Deci ce spui atunci când o bună parte a unui guvern european este ştearsă într-un singur accident de avion?”

Şi tot David Duke spune, avertizator pentru naivii lumii: „Ori de câte ori politicienii mor «accidental», este bine să studiezi pentru a vedea dacă politicienii decedaţi au făcut ceva care i-ar fi putut înfuria pe evrei sau Noua Ordine Mondială, care în Europa se prezintă sub forma Uniunii Europene (UE), ale cărei principale obiective includ forţarea tuturor naţiunilor europene aflate sub controlul său să aibă o monedă unică şi permiterea afluxului nelimitat de imigranţi din Lumea a Treia.”

Şi acum, după ce am fost avertizaţi să nu dormim de-a-mpicioarelea, credem a putea trage concluzia, aproape axiomatică: Rusia lui Putin/Medvedev nu prea avea niciun interes, ACUM, în 2010, să producă un „accident” prin care să le re-amintească polonezilor Katynul stalinist. Rusia lui Putin nu avea niciun interes să supere o Polonie deja marcată profund de lichidarea elitelor poloneze, în pădurea de la Katyn/Katân, din 1940. Rusia lui Putin nu este o ţară de nebuni, iar Putin este cel mai puţin nebun dintre oamenii politici ai planetei Terra contemporane: faptul că Polonia a refuzat SUA, când a fost solicitată să accepte amplasarea scutului anti-rachetă, pe teritoriul Poloniei (România s-a comportat cu o slugărnicie fără margini, prin „aleşii”săi, milogindu-se pentru acest „cal troian”, scutul antirachetă american, care mută pericolele şi ponoasele unui eventual război/confruntare nuclear/ă – …că doar nu veţi fi crezând în goangele propagandistice cu bau-baul „teroriştilor”!… – din SUA, în zona central-est-europeană!!!), l-a determinat pe liderul de necontestat de la Kremlin, „ţarul” Vladimir Putin, să ia parte la comemorarea de la Katyn… – şi, logic, ar fi urmat o împăcare definitivă între slavi! Pentru că nu trebuie uitat că hotarul polonez cu Rusia este cel mai întins, comparativ cu celelalte state central şi est-europene, intrate în NATO…

Numai un rus cretin sadea i-ar fi provocat, din nou, poporului polonez, o nouă traumă profundă, printr-o nouă decapitare a elitei politice, militare, spirituale…Nu este cazul lui Putin – ne-a dovedit, în repetate rânduri, agerimea de minte şi de reacţie, precum şi puterea sa de proiecţie a viziunii spre viitor. Dar, cu toate calităţile sale şi ale KGB-ului (din care provine!), a fost devansat, în mişcările sale politico-strategice, de „şah-matul” din pădurea de la Smolensk…!

…Haideţi să mai vedem ce zice lumea cea trează: „În mişcarea pentru a slăbi zlotul polonez, conducerea Poloniei a plasat interesele poporului din Polonia înaintea intereselor colectivului european cunoscut sub numele de Uniunea Europeană. Apoi, a doua zi, preşedintele Poloniei moare într-un accident de avion, împreună cu numeroşi alţi lideri de top, inclusiv preşedintele Băncii Naţionale (s.n.).”

Sau: „Produsul Intern Brut (PIB) al Poloniei a crescut anul trecut cu 1,7%, în condiţiile în care cheltuielile publice şi private au reuşit să contrabalanseze cererea scăzută pentru exporturi, potrivit estimărilor preliminare ale biroului naţional de statistică de la Varşovia, scrie Bloomberg. Creşterea economică înregistrată în 2009 confirmă faptul că Polonia a rămas singurul stat membru ale Uniunii Europene care a reuşit să evite recesiunea. (…) Polonia dispune de o piaţă internă uriaşă, astfel că este mult mai puţin dependentă de pieţele externe comparativ cu celelalte state vecine din regiune”, a declarat Monika Kurtek, economist în cadrul băncii poloneze BPH” – cf. zf.ro, Miracolul polonez continuă: creştere economică de 1,7%.

Deci, o gravă „ofensă” adusă FMI-ului, o puternică lovitură dată, de către Polonia şi liderii săi politici patrioţi şi, deci, solidari, Marii Finanţe Mondiale şi expresiei sale criminale, FMI-ului – prin refuzul Poloniei de a apela la… „serviciile letale” ale FMI…

Iată ce zice ziarul Gândul, din 18 aprilie 2010, în legătură cu modul cum preşedintele Lech Kacsynski ar fi putut „leza” sensibilităţile evreieşti mondialiste (cf. Funeraliile preşedintelui polonez Kaczynski nu vor fi amânate cauza norului de cenuşă, deşi „situaţia riscă să se agraveze”): „Câteva informaţii despre preşedintele Poloniei decedat în «accident»: – A fost un anti-comunist şi un EURO-SCEPTIC declarat (a amânat pe termen nelimitat perspectiva aderării la zona euro, s-a opus tratatului Uniunii Europene,

– A ţinut Europa în şah, ameninţând mult timp că nu va semna Tratatul de la Lisabona, a susţinut cu fermitate poziţii ale Poloniei ce erau în defavoarea marilor puteri europene.

– A făcut din Polonia singura ţară din Est care a scăpat de recesiune, rezistând foarte bine crizei economice (Polonia chiar a avut creştere economică în această perioadă) http://www.zf.ro/business-international/miracolul-polonez-continua-crestere-economica-de-1- 7-5454396;

– A vrut o Polonie INDEPENDENTĂ şi puternică.

– A refuzat scutul anti-rachetă American.

-A refuzat de curând un împrumut de la FMI.

-A fost un om credincios, un practicant şi un apărător al valorilor creştine catolice, sfidând deciziile CEDO, privind scoaterea crucifixelor din şcoli.”

…Mda… Cum l-ar fi putut iubi Fiii Mamonei şi duşmanii de moarte ai Lui Hristos?! IMPOSIBIL! Mai ales că, în spatele său, nu mai stătea un papă polonez, cu mare influenţă mondială, precum a fost Karol Woityla/Ioan Paul al II-lea…

…Oooo, şi bietul erou polonez, temerarul Lech Kacsynski (asemenea acelor nebuni cavalerişti leşi, din al doilea război mondial, care au tăbărât peste tancurile naziste, CU SABIA ÎN MÂNĂ! – i-a lovit pe evrei (prin intenţia sa de a pune în discuţie statutul polonezilor, de „victime în masă” ale comunismului iudaic!), chiar în…holocaust (mai dureros nici că se poate)! Cum, îndrăzneşte cineva să „mişte în front” şi să nu se recunoască vinovat, DECI, ÎN GENUNCHI, faţă de poporul monopolist al „victimizării terestre”?! „Excursia la Smolensk era pentru a onora memoria prizonierilor de război polonezi ucişi de comunişti în timpul celui de al doilea Război Mondial. Evreii nu aceptă nici o «concurenţă» la Holocaustul lor. Evreii vor să pretindă că sunt victime finale ale lumii şi că ei merită simpatia veşnică a lumii, care include invariabil o interdicţie cu privire la orice critică cu privire la evrei sau Israel. Kaczynski nu a adus în prim-plan doar o crimă în masă facută de către comunişti; el a pus în lumina reflectoarelor o crimă în masă facută de evreii comunişti. Evreii au jucat un rol cheie în comunism şi evreii au fost adesea comisarii care au împuşcat disidenţii fără apărare şi prizonierii de război. Preşedintele Kaczynski a promis că-i va urmări pe ucigaşii comunişti, care au ucis polonezi în timpul lungii ocupaţii comuniste. Mulţi dintre acei criminali de război au fost evrei, dintre care unii încă trăiesc în Israel sau în Statele Unite.” (idem).

…Deci, cine a complotat, pentru că „nimic să nu se întâmple accidental”?! Ia mai gândiţi şi domniile voastre, că doar nu aveţi fân în cap…! CIA tace. Barack Obama, preşedintele „messianic” al SUA, refuză să se ducă la funeraliile naţionale din Polonia, din motive de… „cenuşă islandeză”. Dintotdeauna s-a afirmat că SUA este „jandarmul mondial al Israelului”…!

…CTP-ul, acest Isaiia cu chelie, n-a înţeles nimic din filmul lui Cristian Nemescu, California Dreamin’ (nesfârşit). Specialistul în piei de cloşcă, reprofilat, de câţiva ani, pe film şi tenis, afirmă că Nemescu ar fi ratat finalul filmului său, prin discursul căpitanului american (care tocmai mâncase acasă la şeful de gară, român şi demn – rarissimă apropiere de termeni, în ultima vreme! -, Doiaru…), căpitan american care incita sătenii din Căpâlniţa la revoltă/„revoluţie” contra lui Doiaru-cel-ce-respectă-legea-ospeţiei… – promiţându-le că, dacă se va trage un prim foc de puşcă, toată armata americană va interveni, pentru mulţime şi împotriva „dictatorului” Doiaru (cel care, trecând peste aroganţa americană, le cerea fiilor Unchiului Sam – DOAR legalitate! – după ce părinţii săi pătimiseră, la finele războiului al doilea mondial, de pe urma trădării mârşave a aliaţilor, ce ne predaseră, senin, lui Stalin şi iudeo-comuniştilor…). Dar, dimpotrivă, pe când sângele curgea „mai cu nădejde” pe uliţele satului (mereu răcitul Doiaru fiind ucis DE TOT!), trenul cu americanii plecase, deja, de mult! „Este imposibil ca un soldat american să facă aşa ceva!” – piţigăie CTP-ul. Ba, pardon, pe unde trec americanii, NUMAI AŞA FAC: stârnesc, din nimic, peste tot (…ca în 1989, în Europa şi…Panama, că expirase contractul de proprietate SUA asupra Canalului!… – darămite în America de Sud, nu mai zicem de Africa, în zonele cu petrol, uranium şi diamante…!) „revolte” şi „revoluţii”, din care trag cele mai cinice şi mai monstruoase foloase… N-ai să iei nici un premiu american, dle CTP, pentru că SUA şi-a epuizat stocul, cu cel acordat dlui Cornel Nistorescu, încă de la „revoluţia turnurilor gemene”, din 11 septembrie 2001 – zisă şi „pretextul revoluţiei afghane” (pentru democratizare, ca şi în Irak, „of course”! – numai ruine şi deşert, în spaţiu şi în suflete, aduce „democratizarea”!), din care-şi „trag” cia-iştii drogurile şi, deci, salariile „neruşinate”…iar politicienii, petrolul lor, „cel de toate zilele”… – nu le fie de deochi…şi nu i-ar mai răbda pământul!

Nu degeaba rage, năprasnic, Hekla islandeză…A răbdat destul Dumnezeu aiurelile noastre ticăloase şi ticăloşite: e vremea să pună biciul pe spinarea zarafilor Templului! Dar şi pe spinarea „adormiţilor în post şi-n veghere”… Pe 18 aprilie 2010, la Krakovia, a fost înmormântat, dimpreună cu regii cei veghetori şi apărători de patrie demnă, Lech Kacszynski: şi după el, DUPĂ EL, va fi „linişte europeană”, ca într-un mormânt, sau ca într-un staul de noapte?!

…Voievozii noştri, moşii noştri valahi – au învăţat măreaţa lecţie a Lui Dumnezeu – Creatorul de Neamuri…Noi, însă, i-am scos de prin cărţi şi din manuale, pe voievozi şi pe strămoşi, pentru ca să nu ne mai tulbure conştiinţa, pentru ca somnul nostru să fie de piatră!

Polonia a fost ştearsă de trei ori de pe harta Europei. Dar ea, cum spune francezul despre „plecare”: „Partir c’est mourir un peu”… – Polonia, repetat, „a murit puţin” – şi, apoi, a ÎNVIAT.

…Hekla islandeză îşi intensifică, „fără termen”, Urletul de Foc!

Read more: ReCViem pentru un Preşedinte http://axa.info.ro/arhiva/anul-iii/axa-37/item/458-recviem-pentru-un-pre%C5%9Fedinte#ixzz123hWeuk0

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: