Skip to content

ÎNCEPE GENOCIDUL: ROMÂNIA A ADERAT LA CODEX ALIMENTARIUS

11 October 2010

Scris de Mihai VALICĂ

De la 31 decembrie 2009, Guvernul României a început, alături de alte 165 de state semnatare (reprezentînd aproape 85 % din populaţia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, introdus de AG Farben şi care va stabili regulile de alimentaţie ale naţiunilor. Implementarea, prevazută pe mai multe etape, porneşte de la faptul că populaţia globului este mult prea numeroasă ca Terra să poată susţine o alimentaţie naturală. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite în laborator, aditivate şi iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul http://www.codexalimentarius.com.

Conform acestui site, România a trimis deja formularele de înscriere şi aderare în ultimile zile ale anului trecut, iar din iulie 2010, după întâlnirea de la Roma va începe implementarea proiectului, prima etapă prevăzând plantele modificate genetic, precum şi normativele aditivilor alimentari. În privinţa aditivării sunt implicate marile concerne farmaceutice mondiale, aceleaşi care sunt acum implicate şi în fabricarea vaccinurilor anti-gripale, precum cel împotriva virusului AH1N1.

Secretul hranei artificiale

Codex Alimentarius este unul din cele mai bine păstrate „secrete deschise”. Este finanţat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi Organizaţia pentru Alimente şi Agricultură (FAO), ambele aparţinând de ONU. Este cel mai mare dezastru pentru sănătatea noastră, întrucât va interzice elemente vitale de alimentaţie. Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că planul „Guvernului Mondial” e menit să decimeze populaţia planetei, aflată în continuă creştere. Dacă până acum razboaiele mondiale erau cele care reglau numărul populaţiei, de acum soluţia stă în alimentaţie. Aceiaşi adepţi susţin că în 30 de ani de la implementarea Codului, populaţia planetei se va stabiliza la doua miliarde, o masă suficient controlabilă, care este îndeajuns pentru resursele planetei şi care este în acord cu normele de poluare etc. În acest interval un miliard de oameni vor muri din lipsa elementelor principale de hrană, iar alte două miliarde datorită bolilor ce vor fi generate în organism.

Hrana farmaceutică şi cancerigenă

Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latină şi se traduce prin codul produselor alimentare. Reprezintă o colecţie de standarde alimentare adoptate la nivel internaţional, care au ca scop declarat protecţia sănătăţii consumatorilor şi asigurarea practicilor corecte în comerţul alimentar. Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude şi pentru distribuţia către consumator, prevederi în ceea ce priveşte igiena alimentară, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare şi prezentare, metode de analiză şi prelevare. Codex Alimentarius intenţionează să pună în afara legii orice metodă alternativă în domeniul sănătăţii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare şi a vitaminelor şi tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai puţin un potenţial concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Cine se va opune sau va folosi alimente în afara Codex-ului va face închisoare. Practic, omenirea va avea parte de o hrană farmaceutică. Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor alternative în cazul multor boli grave, descrie această situaţie astfel: „Adevăratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a caştiga bani pe seama bolilor cronice, şi nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli. Industria farmaceutică are un interes financiar direct în perpetuarea acestor maladii, pentru a-şi asigura menţinerea şi chiar creşterea pieţei de medicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt făcute pentru a alina simptomele şi nu pentru a trata adevăratele cauze ale bolilor. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent şi răspândit, ucigând în acest mod milioane de oameni. La fel va fi şi în cazul Codexului care nu e altceva decât o măsură de decimare a populaţiei planetei care va mânca produse farmaceutice, ce vor fi iradiate, vor conţine cobalt şi vor fi modificate genetic, generând cancere.”

Aplicaţiile Codexului

Directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare.

1) Eliminarea oricărui supliment alimentar natural.. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite de 28 de produşi de sinteză farmaceutică, care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Clasificate ca „toxine” (!!), vitaminele, mineralele şi plantele medicinale vor fi pe piaţă numai în doze care NU au impact asupra nimănui. De exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale, folosirea lor sancţionându-se cu închisoarea.

2) Medicina naturistă va fi interzisă.

3) Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicând din principiu aşa numita agricultură bio. Aceasta implică, de exemplu, ca fiecare vacă de lapte de pe planetă să fie tratată cu hormonul de creştere bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planetă folosit în scopuri de hrană trebuie tratat cu antibiotice şi cu hormoni de creştere. Regulile Codexului permit ca produsele ce conţin organisme modificate genetic (OMG) să nu mai fie etichetate corespunzător.

În 2001, 12 substanţe chimice despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.

4) Alimentaţia umană certificată legal va trebui să fie iradiată cu Cobalt. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Şi nivelurile de radiaţie vor fi mult mai mari decât cele permise anterior. Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminaţi esenţiali, asupra vitaminelor şi mineralelor.

Cum va fi implementat programul

Pe lângă România, la Codex Alimentarius au mai aderat alte 165 de ţări, ai căror reprezentanţi se întâlnesc alternativ fie la sediul FAO de la Roma, fie la sediul OMS de la Geneva. Următoarea întâlnire are loc în 2010, la Roma. Acum, Comisia funcţionează după un Plan Strategic, elaborat pentru perioada 2008-2013. Obiectivele stabilite pentru această perioadă sunt promovarea unor cadre solide de reglementare a activităţilor, şi anume un sistem solid naţional de control şi sisteme de reglementare legislative pentru întregul lanţ alimentar:

– suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici în scop preventiv, nici terapeutic;

– vor fi necesare reţete pentru toate medicamentele peste o doză extrem de mică;

– usturoiul sau menta, alături de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de către marile corporaţii farmaceutice;

– toate suplimentele alimentare ce vor apărea vor fi interzise până ce nu vor trece anumite teste prevăzute în noul cod;

– produsele modificate genetic vor fi comercializate fără avertizarea consumatorilor, niciun fel de etichetă nefiind necesară.

Specialiştii în nutriţie preconizează că aplicarea acestui program va produce, în maximum 30 de ani de la implementare, peste trei miliarde de victime umane, un miliard murind din cauza lipsei de hrană alte două miliarde din cauza bolilor generate în organism şi cauzate de proasta calitate a alimentelor disponibile. sursa: http://www.agentia.org

Enervin

România este prima ţară din lume care autorizează folosirea fungicidelor cu itium care, potrivit companiei germane BASF, vor ajuta cultivatorii de viţă de vie să obţină mai rapid o producţie de calitate înaltă, relatează publicaţia Business Review consultată de Agerpres. Compania germană a indicat că în afară de produsul conţinând initium pentru struguri, care va fi disponibil în România din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizată şi folosirea produsului Zampro, un fungicid pe bază de initium pentru culturi speciale de cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Potrivit companiei, ambele produse au fost testate temeinic şi rezultatele au indicat o selectivitate înaltă şi o eficacitate împotriva veştejirii şi a ciupercilor ce atacă plantele.

„Agricultorii români doresc să concureze cu succes pe piaţa europeană. Din acest motiv există un mare interes în domeniul tehnologiilor inovatoare. Produsele noastre de protecţie a culturilor, compatibile cu mediul şi cu eficacitate sporită, vor permite cultivatorilor de viţă de vie şi fermierilor să obţină recolte de bună calitate, având numai un nivel minim de reziduuri, în concordanţă cu normele UE” , a declarat Michael Hess, director al Central Europe Crop Protection.

Produsele pe bază de initium se vor adăuga altora, cum ar fi recent lansatul produs Cabrio Top, un fungicid complex pentru struguri. Alături de Enervin, Cabrio Top urmează să devină un produs important în domeniul protecţiei plantelor, al strugurilor în România, menţionează publicaţia citată. Totodată, produsele pe bază de initium urmează să fie omologate în Olanda şi Marea Britanie în prima jumătate a anului 2010 , după care vor urma şi alte ţări europene.

Gheorghe Mincinicopski, directorul Institutului de cercetări alimentare, a declarat că un gram de INITIUM care este îngurgitat odată în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea se face zilnic atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism. De ce România s-a oferit să facă aceste teste – care au fost programate să fie făcute în alte ţări din Asia şi Africa deocamdată – doar actualii guvernanţi pot să ne spună. România a avut o şansă enormă, aceea a agriculturii bio pe care însă se pare că a pierdut-o în tot felul de tratate şi tratative de preaderare, aderare sau postaderare.

Read more: ÎNCEPE GENOCIDUL: ROMÂNIA A ADERAT LA CODEX ALIMENTARIUS http://axa.info.ro/arhiva/anul-iii/axa-33/item/393-%C3%AEncepe-genocidul-rom%C3%A2nia-a-aderat-la-codex-alimentarius#ixzz123IpUVgJ

 

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: