Skip to content

OAMENI DE MÂNA A.. NOUA!

25 August 2010

Scris de Adrian BOTEZ

Miercuri seara, pe 4 august 2010, Regele Neîncoronat al Mincinoşilor, Băsescu – vine la TVR 1 şi spune ceea ce orice român non-deviant mintal vede de câţiva ani buni: că “suntem o ţară de mâna a doua”. Ba, eu sunt convins că a minţit şi de data asta: NU SUNTEM O ŢARĂ DE MÂNA A DOUA, CI AM DEVENIT O ŢARĂ DE MÂNA A 222-A!!!

Dar el, Băsescu, ERA ULTIMUL CARE AR FI AVUT DREPTUL, ÎN ROMÂNIA, SĂ APARĂ PE ECRAN ŞI SĂ ZICĂ ASTA…! Cine ne-a adus, în doar câţiva ani, în halul ăsta de scufundare – economică, morală, politică…?! – Băsescu se plimbă singur, cu mâinile la spate (ca un lacheu, în aşteptarea poruncilor “conaşului”), pe la reuniunile internaţionale, unde nu-l bagă în seamă nici preşedintele Albaniei sau cel al Bulgariei…! Dar, de fapt, pe unde se plimbă el, PLIMBĂ TOATĂ ŢARA, CA PE O… “LACHEE”… Ne-a adus în fundul prăpastiei penibilului şi umilinţei…şi noi îl mai lăsăm să mai spurce ecranele televizoarelor şi să spurce acest pământ!

…”-O ţară care se duce să ceară mereu împrumuturi pentru a avea bani de pensii şi nu pentru infrastructura este o ţara de mâna a doua. Trebuie să ne revenim rapid. (…)-Fiecare medic sau profesionist are dreptul să plece unde este mai bine plătit şi apreciat. Din păcate, la ora actuală, România nu poate asigura salarii şi condiţii la nivel înalt. Din câte ştiu însă, fiecare spital mare are posturile acoperite. (…)-Le mulţumesc românilor care se chinuiesc să muncească în străinătate şi să trimită bani în ţară. Vă daţi seama ce ar însemna ca în loc să trimită bani în ţară să vină în România şi să ceară ajutor social? “ (cf. ziarul România liberă – Băsescu: Suntem o ţară de mâna a doua dacă cerem mereu bani împrumut pentru a plăti pensii, 5 August 2010).

…Nu, aici nu mai e vorba de lucruri “uitabile şi scuzabile”: E VORBA CĂ BĂSESCU ŞI GAŞCA LUI ŞI-AU GĂSIT O ŢARĂ DE PROŞTI ŞI DE BLEGI!

TOŢI SUNTEM DE VINĂ, NU PENTRU CE A ZIS BĂSESCU, ci pentru că…BĂSESCU a putut să fie în poziţia de a spune ceva…la televiziunea NAŢIONALĂ! – fie şi ce a spus!

Să permiţi unui preşedinte de ţară să mai existe, fizic, după ce, cu câteva luni înainte, afirma, cu bărbiţa-mpinsă-nainte, că “sunt bani de salarii şi de pensii, nu e nicio problemă (…) numai presa e de vină, pentru zvonurile alarmiste!” – iar acum să zică… – nu, asta NU!

Într-o ţară din America Latină, la trei minute după o astfel de declaraţie – era împuşcat şi deja înmormântat, la doi metri sub pământ, o astfel de hahaleră!

Dar, într-o ţară civilizată şi cu “oameni de mâna-ntâi”, o astfel de paiaţă n-ar fi ajuns decât…paiaţă, la circ – spunând cuplete comice şi mincinoase copiilor preşcolari!!!

Deci, apariţia de miercuri seară are drept motivaţie faptul că oamenii care populează Grădina Maicii Domnului (“majoritatea”…aia, de l-a votat!) sunt…”de mâna a NOUA…” – …jos, oricum, foarte, foarte jos!

Numai într-o ţară populată majoritar de golani şi escroci, poate să apară un Golan/Escroc-şef, pe post de “preşedinte”, şi să debiteze ce…a produs nemernicul ăsta, prin cavitatea bucală!

… “Fiecare medic sau profesionist are dreptul să plece unde este mai bine plătit şi apreciat. Din păcate, la ora actuală, România nu poate asigura salarii şi condiţii la nivel înalt”.

“Medic sau profesionist”…Deci, medicii n-ar fi profesionişti?! Tocmai ei, pe mâna cărora se “dă”, Băsescu, săptămânal!

Un analfabet nenorocit a fost votat de analfabeţi nenorociţi, şi iată că, acum, suntem toţi obligaţi să-i zicem… “domnul preşedinte”…! Ptiu!

…” (…) are dreptul să plece unde este mai bine plătit şi apreciat”. TU spui asta, care ai ruinat ţara asta sfântă – de parcă întruchipai, de unul singur, un nor de lăcuste prăpăditoare/înnegritoare, de la răsărit la apus şi de la nord la sud???!!!!

Înmărmuritor…Dacă n-aş fi român, l-aş aplauda, pentru un aşa tur de forţă, întru TUPEU!!!

Dar tu, nemernicule, îţi închipui, oare, că oamenii adevăraţi, din ţara asta (nu fătălăii care se fasolesc cu şcolile lor din SUA, din “Fra(e)nţia” etc.) – acceptă să le faci TU ruta vieţii?! Crezi că noi, ăştia, puţinii care mai avem nu doar “obrazul”, ci (ÎNCHIPUIEŞTE-ŢI, CLAUNULE!) MÂNDRIA! – să recunoaştem că ne-am născut în România şi am învăţat aici, pe banii părinţilor şi concetăţenilor noştri – vom pleca din Grădina Maicii Domnului, ca să ai tu loc de joacă şi dezmăţ (te pomeneşti că vei cere să vi se plătească dezmăţul vostru solitar, de “maison de santé”, de către cei “de peste hotare”…! – căci ai făcut şi faci totul ca Grădina Sfântă să miroasă a pucioasă!!!), cu Nuţa Udrea şi cu gaşca ta de derbedei?!

Ei bine, NU! Dacă este cineva “condamnat” să plece, fuga-fuguţa, din Grădina asta Sfinţită de Însăşi Maica Lui Hristos-Dumnezeu – ĂŞTIA SUNTEŢI VOI, DERBEDEILOR ŞI GOLANILOR, ESCROCILOR ORDINARI – IAR NU NOI! (“Iar noi locului ne ţinem/ Cum am fost [Unde-am fost] Aşa [Acolo] rămânem” – zicea un alt vizionar, Eminescu… numai cu vizionari umplea Dumnezeu, altădată, pământul ăsta… – acuma, parcă numai cu ORBI…!!!):

“Voi ce-aveţi îngropat aici?

Voi grâu? Dar noi strămoşi şi taţi,

Noi mame, şi surori şi fraţi!

În lături, venetici!

Pământul nostru-i scump şi sfânt,

Că el ni-e leagăn şi mormânt;

Cu sânge cald l-am apărat,

Şi câte ape l-au udat

Sunt numai lacrimi ce-am vărsat!” (George Coşbuc – Noi vrem pământ!)

…Eu, însă, aş mai avea o vorbă de zis: a venit vremea să ne decidem, în sfârşit! Vrem să trăim, noi şi copiii şi nepoţii şi strănepoţii noştri, cum-se-cade, cuviincios şi omeneşte, întru Duhul Sfinţilor Voievozi-Gospodari, al celor care au “descălecat” aceste pământuri şi au pus blesteme, la hotare?!

Bine, atunci, a venit vremea “noii sărbători”, a ELIBERĂRII ROMÂNIEI DE DUŞMANII EI DINĂUNTRU!

Priviţi-vă pruncii din leagăn, atâta vreme cât veţi mai avea curajul să vă faceţi prunci (…căci să nu vă gândiţi că dezastrul se opreşte aici, la “decapitarea” salariilor noastre cu 25% şi a pensiilor cu 16%… – şi a ţării noastre de “Roşia Montană” şi de toate averile noastre, moştenite de la Dumnezeu şi de la strămoşi!!!) – şi încercaţi să scrutaţi, în ochii lor, pentru a vedea unde este ascuns Mesia-Eliberatorul-de-Demoni-ai-Neamului-Său!

Goga, ca şi toţi Poeţii Vizionari ai Neamului Românesc, NU A FOST PROFET MINCINOS! “Caută şi vei găsi, bate şi ţi se va deschide!” – zice, pe drept cuvânt, Hristos-Dumnezeu-Cuvântul…

“(…) Şi sufletul înviorat îmi spune

Că fătul ăst-al patimii-amare

Şi-al dorului ce moare-n aşteptare

E solul sfânt… înfricoşatul crainic,

Izbăvitor durerilor străbune.

Azi ochii lui ascund în adâncime

Măreaţa taină nepătrunsă mie

A ceasului cel poruncit să vie,

Să sfarme jalea din viitorime.

El, cel frumos şi frate bun cu glia,

Nou-întrupatul suflet de Mesia,

Va fi judeţul ceasului de mâine,

Ce-ntr-un zorit aprins de dimineaţă,

Cu mâna lui vitează, îndrăzneaţă,

Zdrobi-va cartea legilor bătrâne.

El va-ntrupa în strigăt de chemare

Cuvântul sfânt ce azi adăposteşte,

În licăriri de tainice altare,

Biserica nădăjduirii noastre.

Şi strigătul înaripat va creşte,

Prin plaiuri largi, prin munţi purtând cuvântul,

Şi va trezi din somnul lui pământul,

Şi rumeni-va zările albastre.

Atunci, în ziua mare-a învierii,

Aceşti ostaşi cu feţe ofilite,

Cu zâmbet mort, cu suflete trudite,

Ca-ntineriţi de suflul primăverii

S-or ridica, ei, cari au fost străjerii

Amarului, şi-ai morţii, şi-ai durerii,

Cu braţul greu de greul răsplătirii.

Toată ţărâna gliei dezrobite

Şi munţii toţi şi-adâncurile firii

Vor prăznui din pacea lor urnite

Înfricoşata clip-a premenirii,

Când suflet nou primeşte întrupare,

Şi-n strălucirea razelor de soare

El hărăzeşte vremii-nbătrânite:

Vestmântul nou, de nouă sărbătoare!“ (Octavian Goga – Clăcaşii)

Da, acest Neam Românesc are dreptul la “vestmântul nou, de nouă sărbătoare”, la “metanoia”/întoarcerea Duhului pe dos, SPRE LUMINĂ!!! – Lumină de Sărbătoare în care să nu joace, pe manele deocheate, diavolii de azi, care vă infectează şi spurcă sticla televizoarelor!

Dumnezeu nu-şi urăşte Neamul Său cel Ales, ci, prin ochii şi glasurile cuvioşilor monahi şi ale cuvioaselor monahii şi ale Poeţilor/Artiştilor săi inspiraţi/vizionari (câţi vor mai fi supravieţuit foamei şi jalei/disperării…!) şi prin toţi oamenii cinstiţi şi hotărâţi întru Credinţă! – dă semn şi direcţie şi rost lacrimilor noastre de obidă şi exasperare!

…Căci, DA! – “a venit ceasul cel poruncit să vie!” Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului, ci îndreptarea lui!

…Nu vrem, nici noi (creştini fiind şi dorindu-ne astfel a fi, întru Duh, până la Judecata Cea Înfricoşată a Lui!), moarte de om! Dar ştim că…”îndreptare”, pentru nişte degeneraţi genetic (căci golanii ăştia au căpătat, prin îndelungă practică de familie, genele mârlăniei, escrocheriei, aroganţei ţopeşti/ciocoieşti şi ale dispreţului de Neam!) – numai Dumnezeu poate face o minune…DAR ŞTIM CĂ NU ZILELE ASTEA…!!!

Vrem doar ca universalul crug al lucrurilor/istoriei să se rotească înapoi, spre normalitatea existenţei şi cugetului, să ieşim de sub zodiile false şi tulburi, care nu sunt ale Neamului Românesc!

Iar pe falşii “conducători”…să-i ia Mama Ielelor, pe sus…şi să-i “trasporte”…nu în alte ţări, căci mi-e milă de toate ţările Pământului… – ce vină au ele că somnul (prea îndelung!) al raţiunii românilor a născut aceste coşmaruri/aceşti monştri…că răul/păcatele de zăbovire, din sufletele românilor, i-au născut pe aceşti vampiri şi vârcolaci?! – …ci, undeva, pe Marte …sau Saturn…da, pe Saturn-Cel-Întunecat! – mult mai bine şi mai…adaptat la astfel de “pacienţi”!

Bilet cu un singur drum: DUS!!!

Read more: OAMENI DE MÂNA A.. NOUA! http://axa.info.ro/prima-pagina/item/563-oameni-de-mana-a-noua#ixzz0xbXlBkL5
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: